Logo en website Hagenhorst horses

Doel
Een stijlvolle corporate uitstraling voor de fokkerij- en sportstal Hagenhorst Horses ontwikkelen. Met daarbij een internationale website die potentiële kopers en relaties interesseert voor het bedrijf en het aanbod van springpaarden. Door de juiste informatie te geven over de paarden in tekst, fotomateriaal en video kan de bezoeker zich een goed beeld vormen en bij interesse eenvoudig contact opnemen.

Doelgroepen
De primaire doelgroep van de website bestaat uit kopers en potentiële kopers van fokkerij- en sportpaarden, nationaal en internationaal. Daarnaast richt de website zich op relaties en geïnteresseerden uit de paardenwereld: ruiters, fokkers, paardenmensen.

Oplossing
Verhoef & Co ontwikkelde een stijlvolle visuele uitstraling voor Hagenhorst Horses. Herkenbaar en aansprekend, passend bij de werkwijze en sfeer van het bedrijf. Daarnaast ontwikkelden we een website waarmee Hagenhorst het paardenaanbod van fokkerijpaarden, sportpaarden en verkooppaarden goed kan presenteren en zelf makkelijk kan bijhouden.