Specialismen

Onderwijs

Om de (toekomstige) student te binden moet een onderwijsinstelling zich onderscheidend profileren. Verhoef & Co helpt bij het maken van de juiste keuzes op strategisch en uitvoerend niveau.

Brancheorganisaties

Brancheorganisaties moeten het hebben van hun leden en externe contacten. Voorlichting, informeren en adviseren naar leden enerzijds en anderzijds draagvlak creëren en contacten onderhouden met externe partijen. Verhoef & Co verdiept zich in de branche en zorgt voor een onderscheidende boodschap.

Overheid

De overheid heeft veel verschillende doelgroepen. Steeds weer moeten er keuzes worden gemaakt die bepalend zijn voor het slagen van communicatie. Verhoef & Co adviseert overheden over te kiezen communicatiestrategieën en helpt deze te implementeren.

MKB

Verhoef & Co denkt actief mee over profilering en positionering en schetst samen op basis van uw onderscheidende kenmerken een aantrekkelijk beeld van uw bedrijf. Verhoef & Co haalt het maximale effect uit uw budget.

Sport

Sportieve prestaties zijn belangrijk. Actieve betrokkenheid van leden, supporters en sponsoren essentieel. De combinatie van talent, tactiek en discipline spreekt ons tot de verbeelding. Dat bewijst ons uitgebreide portfolio.