maandag 6 februari

Verhoef & Co staat achter Alles Kids in Drenthe!

Verhoef & Co staat achter Alles Kids in Drenthe!

Alles Kids in Drenthe is een uniek tweedaags festival dat alles samenbrengt wat kinderen leuk vinden. Geheel gratis kunnen kinderen allerlei leuke en spannende activiteiten doen. Het festival is vorig jaar voor het eerst georganiseerd en trok zo'n 25.000 bezoekers naar Emmen. Verhoef en Co levert graag een bijdrage aan initiatieven die de lokale gemeenschap ten goede komen en heeft daarom voor de 2e achtereenvolgende keer besloten om mee te werken aan Alles Kids in Drenthe.

Verhoef & Co ontwikkelde vorig jaar het Alles Kids in Drenthe logo en de daarbij behorende communicatiemiddelen. De weg die hiermee is ingeslagen wordt dit jaar verder doorgevoerd. Naast de creatieve bijdrage is Verhoef & Co betrokken bij de communicatiestrategie van het festival.

De filosofie achter Alles Kids in Drenthe past bij Verhoef & Co. De organiserende stichting beoogd namelijk een positieve impuls te geven aan de bekendheid van het mooie aanbod dat Drenthe rijk is. Verhoef & Co sluit zich hier volledig bij aan en is van mening dat de parels van deze regio voor jong en oud op de kaart moeten worden gezet. Verhoef & Co heeft de kennis en ervaring in huis om de jonge doelgroep te bereiken en met creatieve communicatie te raken.