woensdag 22 februari

Verhoef & Co als creatieve stageplek

Verhoef & Co als creatieve stageplek

Verhoef & Co investeert graag in de opleiding en ontwikkeling van jonge mensen. Enthousiaste studenten die net als wij hart hebben voor het vak. Sharyssa Menzen van de opleiding Grafische Vormgeving van het Deltion College in Zwolle is zo'n jonge enthousiasteling. Op maandag 5 september 2011 begon Sharyssa haar stageperiode bij onze studio, waar ze 6 maanden heeft meegewerkt aan verschillende projecten.

Sharyssa legt uit:
"Ik heb een geweldige tijd gehad bij Verhoef & Co. Ik mocht samenwerken met leuke collega’s waar ik veel van heb geleerd. Ik werd vanaf het begin behandeld als een voltallig lid van het team en kreeg uitdagende opdrachten. Het hoogtepunt voor mij was toch wel het grote succes van de Go VMBO! game. Een educatieve game die Verhoef & Co heeft ontwikkeld.

In principe ben ik met de Go VMBO! game een beetje in het diepe gegooid, dat maakte het spannend en des te leerzamer. Ik had nog nooit iets gedaan voor een game. Zelfs nog nooit grafische elementen aangeleverd bij andere bureaus! Het uitzoeken van alle aanleverspecificaties was heel erg leerzaam en natuurlijk de vormgeving van verschillende elementen in het spel.

Omdat ik aan verschillende aspecten van het vak heb mogen snuffelen, kan ik zeggen dat ik bij Verhoef & Co veel completer ben geworden. Van het ontwerpen van een tafelnaambordje tot het meedenken met creatieve concepten, ik heb alles gedaan.

Ik wil Verhoef & Co daarom bedanken voor de kans om mee te lopen bij een full service marketing en communicatiebureau!"

Sharyssa sloot haar stage in stijl af met een heel creatief stageverslag: een 'out of the box' met daarin in waaiervorm haar stageverslag en uitgebreide portfolio.