dinsdag 18 maart

Stagiaires bij Verhoef & Co

Anaïs Doutry
Anaïs volgt een driejarige avondopleiding aan het Art & Design te Utrecht als Graphic Designer. In 2012 is zij afgestudeerd aan de Kunstacademie ArtEZ. Anaïs loopt een halfjaar stage van januari t/m juni 2014 in onze studio. Anaïs is 22 jaar oud en houdt van illustreren, ontwerpen, fotografie, schilderen en alles wat te maken heeft met paarden.

Reactie van Anaïs:
Ik heb gekozen voor Verhoef & Co, omdat ik het een erg aantrekkelijk bureau vindt. Ze maken erg mooie en opvallende ontwerpen en ook erg belangrijk, ze onderzoeken specifiek de behoeftes van de klant. Door de combinatie tussen studio en advies werk je op een andere manier, je verbreed jezelf, kijkt op een open manier en dat spreekt me aan! Mijn doel is om zelfstandig Graphic Designer te worden. Bij Verhoef & Co leer ik veel over de verdieping van mijn vak, het maken van creatieve concepten en huisstijlen en kennismaken met de wensen van nieuwe klanten. 

Annemijn Lubbersen
Annemijn volgt de opleiding HBO Communicatie en media aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ze loopt 4,5 maand stage als projectmanager. Annemijn is 20 jaar oud en houdt van [beach]volleybal, commissiewerk, borrelen met vrienden of familie, festivals bezoeken en skiën.

Reactie van Annemijn:
Ik heb gekozen voor stage lopen bij Verhoef & Co, omdat ik erg aangesproken ben door de eerste ontmoeting met het bedrijf. Het was een warm welkom en de projecten die Verhoef & Co heeft gemaakt (portfolio website) spraken mij erg aan. Ze zijn werkzaam in veel verschillende branches en bij verschillende opdrachtgevers en maken (producten of eindproducten) met hun eigen karakter. Ik zag gelijk dat het een ambitieus bureau is waar veel te leren is. In de toekomst zou ik het erg leuk vinden om na mijn HBO nog verder te kunnen studeren, maar daarnaast wil ik ook nog graag veel meer van de wereld zien dan dat ik nu gezien heb. Veel ideeën, maar nog geen concrete plannen.