woensdag 10 juli

Rondleiding tijdens opening nieuwe locatie Studystore

Rondleiding tijdens opening nieuwe locatie Studystore

Op donderdag 30 mei 2013 is de nieuwe locatie van Studieboekencentrale / StudyStore in Emmen officieel geopend. Behalve een officiële opening en entertainment wilde de organisatie ook een inhoudelijke boodschap overbrengen op de zakelijke bezoekers. Het was de wens om bezoekers een beeld te geven van het bedrijf, de dienstverlening, de ontwikkelingen die spelen en hoe de merken Studieboekencentrale en StudyStore daarop inspelen.

Hiervoor heeft Verhoef & Co het idee van een rondleiding door het pand bedacht om bezoekers mee te nemen in het verhaal van Studieboekencentrale, StudyStore en Van Dijk Educatie. De bezoekers kregen een rondleiding door verschillende ruimten in het gebouw en kwamen zo in aanraking met: de visie/missie van de merken, dienstverlening, processen en interne organisatie.

Ter aankleding van de rondleiding en voor het verstrekken van feitelijke informatie heeft Verhoef
& Co het concept voor de rondleiding uitgewerkt in en alle elementen vormgegeven. Het resultaat was dat bezoekers tijdens hun rondgang door het bedrijfspand overal konden zien, lezen en ervaren wat er gebeurt en waarom. Een boeiende en verrassende rondleiding met moderne uitstraling.