maandag 2 september

Nieuwe website en promotiecampagne voor Riool Techniek Pals

Nieuwe website en promotiecampagne voor Riool Techniek Pals

Onder het motto van 'Riool verstopt?' introduceert Riool Techniek Pals zich begin september 2013 in de markt als de regionale rioolspecialist. Bij deze introductie hoort niet alleen een nieuwe huisstijl, maar ook een nieuwe website, service bus en een promotiecampagne.

Riool Techniek Pals, onderdeel van Technisch Bureau Pals uit Ter Apel, is specialist op het gebied van rioolservice en -techniek. Van riool ontstoppen tot en met het specialistische NaviTrack, bij Riool Techniek Pals krijgen klanten 24 uurs service en 100% garantie.

Voor de lancering van het nieuwe bedrijf is een huisstijl ontworpen. Deze huisstijl is te zien op de nieuwe website, de servicebus en op de promotiemiddelen: een mailingkaart met bedrijfsinformatie en meterkaststicker, een groot spandoek bij het bedrijfspand en advertenties in lokale media.

Daarnaast is Riool Techniek Pals op de derde zaterdag van september aanwezig op de Boeskool markt in Ter Apel, om daar zowel particulieren als bedrijven kennis te laten maken met de nieuwe rioolservice en -techniek. 

Riool verstopt of nieuwsgierig naar het uitgebreide dienstenaanbod? Neem een kijkje op www.riooltechniekpals.nl