vrijdag 13 december

Managementbijeenkomst Stichting Platforms VMBO

Managementbijeenkomst Stichting Platforms VMBO

Op donderdag 21 november 2013 vond op het Sondervick College in Veldhoven de jaarlijkse managementbijeenkomst van Stichting Platfoms VMBO plaats. Ruim 150 aanwezigen, werkzaam in verschillende takken van het onderwijs, namen deel aan deze bijeenkomt.

Verhoef & Co verzorgde in samenwerking met Stichting Platforms VMBO de communicatie en organisatie van de bijeenkomst. Er werd een programma vol inspirerende workshops en lezingen samengesteld. Natuurlijk mochten de uitreikingen van de Prof. Dr. Johan van der Sanden erepenning en Prof. Dr. Johan van der Sanden prijzen niet ontbreken. Verhoef & Co verzorgde de organisatie en coördinatie van deze bijeenkomst. Zo werden er (digitale) uitnodigingen verstuurd, de aankleding van de zaal werd verzorgd, tot aan het coördineren van de registratie op de avond.

Stichting Platforms VMBO is een samenwerkingsverband tussen de platforms beroepsvoorbereidende en beroepsoriënterende programma's in het VMBO. In Stichting Platforms VMBO hebben deze platforms hun krachten gebundeld. Voor meer informatie gaat u naar www.platformsvmbo.nl