maandag 18 april

Impact tijdens Bedrijven Contact Dagen Drenthe

Beurspresentatie BCDD Verhoef en Co Emmen DrentheTijdens de Bedrijven Contactdagen Drenthe op 12 en 13 april jl. in de TT Hall in Assen was Verhoef & Co met een opvallende stand aanwezig. Tijdens deze dagen lieten we de Drentse ondernemers ervaren hoe ze het maximale effect kunnen halen uit hun marketingactiviteiten. Want dat is waar Verhoef & Co voor staat: 'Communicatie met impact!'.

Meer dan 15 geïnteresseerde beursbezoekers meldden zich aan voor de ‘impactsessie’. Verhoef & Co kent als geen ander de kracht en beperkingen van verschillende communicatiemiddelen. Van traditioneel tot online. Tijdens onze impactsessie geven we hen op inspirerende en interactieve wijze inzicht in de ‘ideale marketingmix’ voor hun organisatie.

Ook deden we onderzoek naar de Noordelijke Kijk op Reclame. Meer dan 100 ondernemers deden mee aan het online onderzoek en beantwoordden de vragen over reclame op de iPad. Als dank ontvingen zij de felbegeerde aaipet van Verhoef & Co. Lees hier de onderzoeksresultaten.