maandag 8 juli

Geslaagde promotie voor Alles Kids in Drenthe!

Geslaagde promotie voor Alles Kids in Drenthe!

Voor het derde jaar op rij is Verhoef & Co erin geslaagd om een reeks succesvolle promotiemiddelen te creëren voor Alles Kids in Drenthe. Als communicatiepartner is er niet alleen is er hard gewerkt aan de bestaande promotiemiddelen, zoals aankondigingposters en flyers, maar is er ook een aantal nieuwe middelen bijgekomen.

De afgelopen maanden is er o.a. een aftelkalender ontwikkeld, die onder alle 334 basisscholen in Drenthe is verspreid. Deze kalender telt samen met alle kinderen af naar het festival en ondertussen doen kinderen allerlei leuke opdrachten, zoals het maken van een eigen Alles Kids in Drenthe mascotte. Ook is er een bedrijvenbrochure ontwikkeld, speciaal voor potentiële deelnemers aan het festival, zijn er banners ontworpen en nog veel meer.

De Facebookcampagne van dit jaar was erg succesvol. In de korte periode van vier maanden zijn er ruim 300 nieuwe volgers bij gekomen door consequent actief te zijn met leuke content, acties en de interactie aan te gaan met de doelgroep.

Voor meer informatie kijkt u op www.alleskidsindrenthe.nl