donderdag 11 juli

Expositie Vechtpark Hardenberg met iPad applicatie

Expositie Vechtpark Hardenberg met iPad applicatie

In opdracht van de gemeente Hardenberg en waterschap Velt en Vecht heeft Verhoef & Co een expositie gerealiseerd voor het Vechtpark Hardenberg. Het vernieuwde park biedt een betere bescherming tegen overstromingen en biedt meer ruimte aan plant en dier langs het water.

In natuuractiviteitencentrum De Koppel in Hardenberg heeft Verhoef & Co een expositie gerealiseerd over het project. Het doel van de informatiehoek is bezoekers op de hoogte houden over het project en hen informeren over de projectdoelstellingen en ontwikkelingen. Ook was van belang dat de materialen flexibel en verplaatsbaar zijn, zodat ze mee kunnen naar participatiebijeenkomsten.

Voor de expositie realiseerde Verhoef & Co o.a. verschillende informatiepanelen en een informatiekast, met aansprekende beelden, bondige teksten en een duurzame, natuurlijke uitstraling. Daarnaast hebben we een applicatie ontwikkeld voor de iPad, waarmee bezoekers van De Koppel de website en een filmpje kunnen bekijken. De iPad is geleverd in een speciale vloerstaander, met een afsluitbare iPad-houder en verzwaarde voet.