dinsdag 13 maart

Event 'Groen Verbindt' op Floriade

Event 'Groen Verbindt' op Floriade

Verhoef & Co organiseert in opdracht en samenwerking met de Groene Kennis Coöperatie op 25 april 2012 het evenement 'Groen Verbindt'. Groen Verbindt staat in het teken van verbinding: de verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven in een voor jongeren aantrekkelijke groene sector met volop beroepsperspectief. Het evenement is onder andere bedoeld voor docenten, teamleiders, stagebegeleiders, directeuren en praktijkbegeleiders groene bedrijfsleven, beleidsmakers, politici en overheden.

Samen met de Groene Kennis Coöperatie bepaalde Verhoef & co in een brainstormsessie de strategische uitgangspunten, opzet en inhoud van het evenement. Dit heeft geresulteerd in een programma bestaande uit een plenair ochtendprogramma en een middag boordevol inspirerende workshops en creatieve sessies. Dit alles in het bloeiende decor van de Floriade in Venlo.

Op 25 april verwelkomen we verrassende key note sprekers als René C.W. Boender, onderzoeker en auteur ‘Generatie Z’ en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven. Tevens is er een battle tussen onderwijs, bedrijfsleven en jongeren.
Naast de organisatie van het evenement verzorgt Verhoef & Co de ontwikkeling van alle communicatiemiddelen, de promotie van het evenement en het uitnodigingstraject.