maandag 20 juni

Communicatiescan: snel en effectief

De zomervakantie staat voor de deur. De meeloopdagen en open dagen zijn achter de rug en het resultaat heeft zich vertaald in het aantal inschrijvingen op uw school. Is alles gegaan zoals u gehoopt en verwacht had? Verliepen de communicatie en de organisatie naar wens? Of weten nog te weinig leerlingen en ouders de weg naar uw school te vinden?

Het schooljaar 2011-2012 wordt het jaar waarin u dit allemaal aan kunt pakken. Hoe? Door uw huidige communicatie eens goed onder de loep te leggen. Dit kan met de communicatiescan van Verhoef & Co en Commit Communicatieadvies, specialisten op gebied van onderwijscommunicatie in het voortgezet onderwijs.

Concreet overzicht
De communicatiescan levert u een concreet overzicht op van de krachten, kwaliteiten en kansen van uw school. De scan bestaat uit een intakegesprek en een analyse van 1 dagdeel. Twee adviseurs komen bij u op school en analyseren door middel van groepsgesprekken het huidige beleid en de aanpak van uw school
ten aanzien van corporate communicatie, externe communicatie [incl. werving], interne communicatie en relatiebeheer. Aan het einde van het dagdeel presenteren we u de uitkomsten en onze aanbevelingen.

Waarom deze scan?
Het doel van de scan is bruikbare adviezen te geven, zodat uw school concrete stappen kan zetten naar een professionele interne en externe communicatie. Bovendien ziet u ons aan het werk en biedt de scan een mooie kans om kennis te maken met de werkwijze van Verhoef & Co en Commit.

Meld u aan
Haal het meeste effect uit uw communicatie en meld uw school aan voor de communicatiescan. Wanneer uw school zich nog dit schooljaar inschrijft, kunnen wij u de scan aanbieden voor slechts € 500,- (exclusief 19% btw). Meld u hier aan verzeker uw school van een succesvol 2011-2012.