dinsdag 19 juni

Buiten Koken begint bij de poelier

Buiten Koken begint bij de poelier

De zomer staat voor de deur! Heerlijke zomerse avonden, een heet gestookte barbecue en lekker eten op je eigen terras met vrienden en familie. Kortom gezelligheid, genieten en lekker eten. En tijd voor een nieuwe Buiten Koken campagne.

Ook dit jaar hebben het Hoofdbedrijfschap Detailhandel [HBD] en de Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren [NBPW] Verhoef & Co weer gevraagd om een nieuwe Buiten Koken campagne op te zetten. Het gaat om een instore campagne voor de winkel- en marktpoeliers met als doel consumenten overtuigen dat wild makkelijk te bereiden is en hen inspireren en verleiden om [meer] wild te kopen.

Verhoef & Co stak de campagne in een nieuw jasje. Als instore campagnematerialen zijn twee soorten posters ontwikkeld, receptenkaarten, actiekaarten voor de landelijke prijsvraagactie, een toonbankdisplay en een actiewebsite. Daarnaast wordt de campagne ondersteund met een Adwordscampagne en poeliers kunnen zelf extra persoonlijke promotiematerialen maken in een online communicatiewinkel.

Check www.poelier.nl voor heerlijke Buiten Koken recepten!