woensdag 20 juli

Blije winnaars prijsvraag Buiten Koken campagne

De jaarlijkse campagne ' Buiten Koken' van 'Proef het echt. De Poelier' is afgesloten met vele gelukkige prijswinnaars! De deelnemers ontvingen een receptenkaart met unieke wincode bij de poelier en vulden deze in op de actiewebsite Buiten Koken. Prijswinnaars zagen meteen dat ze hadden gewonnen!

Evelien Boender uit Rotterdam, Peggy van Zuilenkom uit Terborg en familie Ebbers uit Aalten zijn de trotse hoofdprijswinnaars van de campagne 'Buiten Koken 2011'. De winnende code leverde hen een mooie prijs op: een barbecuefeest voor 10 personen, inclusief een eigen kok, ter waarde van € 450,00!

Ook zijn er 25 tweede prijzen weggegeven. De tweede prijswinnaars hebben het receptenboek: Culinair Barbecueën van Steven Raichlen ontvangen!

In totaal deden maar liefst 5.185 deelnemers mee aan de campagneprijsvraag. Een goed resultaat van de campagne van de hand van Verhoef & Co, die de gestelde doelen heeft overtroffen.

Verhoef & Co is nu druk met de opvolger van deze campagne die in het najaar van 2011 gaat lopen: de 'Wildcampagne 2011'!